Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Dagverzorging Geldermalsen viert 25 jaar bestaan

Dinsdag 18 november

Op dinsdag 18 november is het 25 jaar geleden dat de dagverzorging Geldermalsen is gestart. De dagverzorging biedt al 25 jaar ondersteuning aan thuiswonende cliënten met een dagprogramma. Sinds enkele jaren is het onderdeel van Zorgcentra Rivierenland (SZR).

Het 25 jaar bestaan wordt gevierd met alle clënten van de dagverzorging en alle vrijwilligers die hier aan deelnemen. De wethouder van Geldermalsen zal ook aanwezig zijn.  De cliënten komen één of meerdere dagen per week op de dagverzorging. De dagverzorging is vijf dagen in de week geopend. Door gerichte activiteiten worden lichamelijke en geestelijke functies gestimuleerd en/of behouden.  

Binnen de dagverzorging wordt ondersteuning gegeven door een grote groep vrijwilligers die erg betrokken zijn bij het gebeuren van de dagverzorging. Een van hen viert ook haar 25 jarig jubileum op de dagverzorging.  
Medio 2015 zal de dagverzorging aan de Willemstraat verhuizen naar het nieuwe Multi Functionele Centrum dat in Geldermalsen in aanbouw is.  

Meer informatie is verkrijgbaar bij het Zorg Adviespunt, T: 0344-671339, E: zorgadviespunt@szr.nl (17-11-2014)

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt