Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

De meeste bewoners van Uiterwaard zijn terug na brand

Donderdag 20 november

De meeste bewoners van de linker- en rechtervleugel van Uiterwaard (locatie Vrijthof) zijn inmiddels terugverhuisd naar hun eigen plek in Uiterwaard.  Voor de bewoners van het middengedeelte, het meest beschadigde deel, zal dat nog even duren. De verwachting is dat de renovatie van dit deel rond de drie maanden gaat duren. Dat betekent dat zeven cliënten maandenlang elders binnen Zorgcentra Rivierenland (SZR) worden opgevangen.

De brand op 10 november jl. was een ingrijpende gebeurtenis. Gelukkig is er geen persoonlijk letsel voorgevallen. Want door snel handelen van de BHV en de aanwezigen medewerkers kon iedereen in veiligheid worden gebracht.   SZR besteedt veel aandacht aan brandpreventie. Zo heeft SZR een brandpreventiefilm gemaakt die regelmatig vertoond wordt aan bewoners en medewerkers. Ook worden jaarlijks ontruimings- en brandweeroefeningen gehouden. Dit heeft er mede toe geleid dat de evacuatie volgens plan is verlopen. (01-12-2014)

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt