Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

SZR start met rolstoeldansen in Vrijthof - demonstratieles 11 februari

Dinsdag 20 januari

Bewegen is goed voor iedereen en dat geldt zeker wanneer u in een rolstoel zit. Zorgcentra Rivierenland gaat daarom in het nieuwe jaar starten met een beweegactiviteit speciaal voor mensen in een rolstoel. 

Vanaf 1 januari is het mogelijk om op de 2e  en 4e  woensdag  van de maand deel te nemen aan rolstoeldansen. Van 10.00 tot 11.30 uur bent u welkom in de Binnenhof van locatie Vrijthof. Deelname kost € 10,- per maand. 

Rolstoeldansen is op verschillende manieren te doen. U kunt  duo dansen (twee rolstoelgebruikers) of combidansen (rolstoelgebruiker met staande partner). Beide vormen zijn mogelijk met een rolstoel met handbeweging of met een elektrische rolstoel. Alle dansen zijn mogelijk, van Engelse wals tot Quickstep, van Cha Cha tot Jive tot formatiedansen. De lessen worden gegeven door het echtpaar Van de Vegte die zelf regelmatig deelneemt aan wedstrijden.

Demonstratieles op 11 februari a.s.
Om u een indruk te geven wat u als deelnemer of begeleider kunt verwachten,  komen de heer en mevrouw Van de Vegte op woensdag 11 februari een demonstratieles  geven. De demonstratieles vindt  plaats  van 10.00 uur tot 11.30 uur in De Binnenhof van Vrijthof.
Wil u deze demonstratieles bijwonen of wilt u zich aanmelden voor het rolstoeldansen (met of zonder partner), dan kunt u contact opnemen met Jeanette Koenhen, activiteitenbegeleidster Vrijthof via T: 0344-671690 of jkoenhen@szr.nl.      

Vindt u het leuk om als vrijwilliger mee te dansen met mensen die nog een partner missen, dan kunt u bellen of mailen naar Ilse Hendriks, coördinator vrijwilligerswerk Vrijthof, T: 0344-671689, E: ihendriks@szr.nl.     
(05-12-2014)

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt