Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Revalidatie Tiel - “Ze halen alles eruit wat erin zit”

Dinsdag 29 september

“Een wonder dat ze me hier weer op de been kregen. Ze halen alles eruit wat erin zit”, aldus mevrouw Klop, die sinds een aantal maanden revalideert bij Revalidatie Tiel, gevestigd in Vrijthof. Met ‘ze’ doelt mevrouw Klop op de medewerkers die betrokken zijn bij haar revalidatie en bij  haar terugkeer naar huis zoals de verzorgenden, de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de maatschappelijk werker. Binnenkort is het zover en gaat ze naar een aangepaste woning in Haaften.

Lieve medewerkers en goede verzorging
Mevrouw van Kouterik, een goedlachse, gezellige dame, is het eens met mevrouw Klop. “Ik ben goed opgeknapt, lichamelijk maar ook geestelijk. De medewerkers zijn ontzettend lief en de verzorging is goed. Morgen mag ik naar huis. Ik zie ernaar uit, maar ik zal de activiteiten en de gezelligheid hier missen”.

Stimuleren en vertrouwen
“Ik ga goed vooruit”, aldus mevrouw van Rennes die bij Revalidatie Tiel terecht is gekomen vanwege een herseninfarct. De medewerkers stimuleren me enorm. Ze zetten me achter de rollator en geven me het vertrouwen dat ik weer kan lopen. Het lukt en dat geeft mij de moed om door te gaan.”

Alle drie de dames zijn het erover eens. “Als revalidatie nodig is, dan is Revalidatie Tiel een hele goede oplossing. De vriendelijke en prima zorg en behandeling maken dat we de kracht krijgen om tot het uiterste te gaan. We hadden nooit gedacht dat we zover zouden komen.”

Heeft u na een ziekenhuisopname revalidatie nodig of moet u herstellen? Bij SZR kunt u op elk moment, voor kortere of langere tijd revalideren.
Voor meer informatie: zie www.szr.nl of neem contact op met ons Zorg Adviespunt ,
T: 0800-0588.

teamleider Wilma van Vlaanderen, Mevrouw van Kouterik, Mevrouw van Rennes (mevrouw Klop staat niet op de foto)
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt