Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

RSG Lingecollege loopt bijna 11.000 euro bij elkaar voor bewoners Vrijthof

Maandag 13 november

Op  9 november ontving Lucien Tros, bestuursvoorzitter van Vrienden van Vrijthof, een cheque met de opbrengst van de Lingecollege run. De totaalopbrengst van maar liefst € 10.700 werd enthousiast en zeer verrast in ontvangst genomen.

Eens in de twee jaar koppelt de sectie Lichamelijke Opvoeding (LO) van het Lingecollege uit Tiel de Coopertest die onderbouwleerlingen (leerjaar 1, 2 en 3) lopen, aan een goed doel. Dit jaar was dat voor de vierde keer. Bij de Coopertest wordt in 12 minuten tijd een zo groot mogelijke afstand afgelegd.

Vrienden van Vrijthof zet zich in voor extra ontspanning en recreatie voor de bewoners van Vrijthof in Tiel. De stichting laat met het geld wat Lingecollege heeft opgehaald wensen van bewoners in vervulling gaan. In Vrijthof wordt een wensenboom opgezet waar bewoners hun wens in kunnen hangen. Op 14 februari 2018 worden de wensen die in vervulling gaan, bekend gemaakt.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt