Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Geriatrisch Netwerk Rivierenland afdeling Tiel

Dinsdag 24 juli

De zorgvraag van ouderen in de regio Rivierenland wordt steeds complexer. Samenwerken met huisartsen, collega-zorgaanbieders, welzijnsorganisaties, gemeenten en ouderenbonden wordt steeds belangrijker. SZR werkt met andere organisaties samen in onder andere het Geriatrisch Netwerk Tiel.

Wat is het Geriatrisch Netwerk Rivierenland afdeling Tiel?
Het Geriatrisch Netwerk Rivierenland afdeling Tiel (GNR Tiel) streeft naar een efficiënt en passend aanbod van zorg- en welzijnsdiensten voor (kwetsbare) ouderen in de gemeente Tiel. Het netwerk is voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij zorg- en welzijnsdiensten voor ouderen in de gemeente Tiel. Leden kunnen ouderen beter adviseren. Dat komt omdat zij elkaar leren kennen. En omdat de leden bekend raken met het brede scala aan zorg en hulp dat er is in Tiel. SZR is betrokken bij GNR Tiel. 

Wat doet GNR Tiel?
Drie tot vier keer per jaar organiseert het netwerk een thema-avond voor de leden. SZR is lid van de agendacommissie. De commissie selecteert de onderwerpen voor de thema-avonden en organiseert de avonden.

Tijdens de thema-avond in mei spraken we over het programma Ouderenzorg in regio Rivierenland en de dementieketen. De leden vonden het een interessante avond. De volgende thema-avond is in november. Heeft u ideeën voor een onderwerp? Dan mag u dit doorgeven aan de agendacommissie. 

Wilt u lid worden?
Bent u ook beroepsmatig betrokken bij de zorg voor (kwetsbare) ouderen? Wilt u weten welke expertise er in Tiel beschikbaar? Sluit u aan bij het netwerk. U kunt een mail sturen naar Jacqueline Molag via jmolag@szr.nl.
Uw ideeën voor de thema-avond in november mag u ook naar haar sturen.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt