Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Specsavers reikt cheque uit aan Vrienden van Vrijthof

Maandag 7 maart

Uit handen van de filiaalmanager van optiekzaak Specsavers in Tiel, ontvingen de bestuursleden Lucien Tros (midden) en Hansje Zellenrath van Stichting Vrienden van Vrijthof een fraaie cheque met een waarde van € 2.344,63.

Specsavers vindt het belangrijk om een rol te spelen in de lokale samenleving en ondersteunt daarom lokale initiatieven. Voor iedere verkochte bril gaat een bedrag naar dit initiatief.
Afgelopen jaar was dan ook de Stichting Vrienden van Vrijthof aan de beurt. Deze actieve stichting zamelt geld in om op die manier iets extra’s te kunnen doen voor de bewoners van Vrijthof. Onlangs kwam de Stichting in het nieuws met de actie Hartewens. Bewoners konden hun wensen ophangen in een boom en uiteindelijk heeft de Stichting nagenoeg alle wensen in vervulling kunnen laten gaan.

“Met deze prachtige bijdrage van Specsavers kunnen we mooie dingen doen voor de bewoners en daarmee laten we de zon wat vaker schijnen in Vrijthof. We zijn blij dat we naar Specsavers zijn gegaan!”, aldus voorzitter Lucien Tros.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt