Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Start campagne 'Ik doe ertoe!'

Woensdag 4 april

Maak kennis met de ouderenzorg en laat je inspireren!
SZR doet mee aan de regionale campagne 'Ik doe ertoe!". Een campagne om medewerkers enthousiast te maken voor werken in de ouderenzorg.

Samen met negen ouderenzorgorganisaties binnen Gelderland maken we ons hard voor ons mooie vak. Met Ik doe ertoe! vertellen we in korte filmpjes waarom het werk er zo toe doet. Dit doen we om mensen te enthousiasmeren voor (werken in) de ouderenzorg.

Onlangs is de online campagne van start gegaan. Kijk op  www.ikdoeertoe.nl en volg de Facebookpagina www.facebook.nl/ikdoeertoe.nl. Hier zie je hoe mooi en waardevol het werken in de ouderenzorg is.

Wil je werken met mensen? Voldoening halen uit je werk en waardering krijgen? Wil je je blijven ontwikkelen en afwisselend werk doen? Maak dan kennis met de ouderenzorg.
logo-heart.jpg

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt