Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Startsein voor actie Vrienden van Vrijthof ‘Doneer een Peer’.

Vrijdag 24 april

Op vrijdag 24 april is in Vrijthof het officiële startsein gegeven voor de actie “Doneer een Peer’, de donateursactie van de Vrienden van Vrijthof.  Wethouder Driessen heeft samen met een bewoner van Vrijthof de ‘Donatiebox’ onthuld.

De Vrienden van Vrijthof biedt bewoners mogelijkheden voor extra ontspanning en recreatie. Het gaat om dingen die Vrijthof niet zelf kan financieren en die het leven van onze bewoners aangenamer maken. Naast het inzamelen van geld ten behoeve van uitstapjes en ontspanning voor de bewoners, heeft de Stichting samen met medewerkers en bewoners van Vrijthof gekozen voor een nieuw project: Een nieuwe binnentuin voor Vrijthof! Met de actie “Doneer een Peer” willen de Vrienden van Vrijthof hiervoor extra aandacht vragen.

vlnr: Dikkie van Ewijk (locatiemanager Vrijthof), Lucien Tros (Vrienden van Vrijthof) en Wethouder Driessen
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt