Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

SZR biedt ook thuiszorg in de regio!

Dinsdag 24 juli

Heeft een cliënt in de thuissituatie, na ontslag uit het ziekenhuis of na revalidatie zorg nodig? Is een personenalarmering een hulpmiddel voor uw cliënt? U kunt hiervoor een beroep doen op Zorg Thuis van SZR.

Waarom Zorg Thuis van SZR?
Uw cliënten kunnen rekenen op professionele verzorging, verpleging en begeleiding. In juni 2018 bracht de inspectie IGZ ons een bezoek en namen zij HKZ audits af. Met een positief resultaat. Tijdens het NPS onderzoek vorig jaar gaf 90% van de ondervraagde cliënten SZR een 8, 9 of 10. Ze bevelen SZR graag aan bij anderen. Opmerkingen van cliënten waren:

  • “Tevreden vanwege de aandacht en betrokkenheid van medewerkers”
  • “Kan niet beter”
  • “Gewoon tevreden”

Wat doet de wijkverpleegkundige?
Onze wijkverpleegkundige indiceert uw cliënt. Hierna bespreekt zij met u en de cliënt welke professionele ondersteuning kan worden aangeboden. De eigen regie en zelfstandigheid van de cliënt is ons uitgangspunt. De wijkverpleegkundige heeft een coördinerende rol binnen het team verzorgenden. Krijgt uw cliënt aanvullende behandelingen van therapeuten? Bijvoorbeeld van SZR. De wijkverpleegkundige is hierbij betrokken. 

Waar is Zorg Thuis van SZR actief?
Zorg Thuis van SZR is actief in Tiel, Kerk-Avezaath, Kapel-Avezaath, Wadenoijen, Geldermalsen, Meteren, Deil, Enspijk en Beesd. De wijkverpleegkundige onderhoudt samen met de teamleden contact met het netwerk in de eerste en tweede lijn.

 Een cliënt aanmelden?
Heeft u een cliënt voor Zorg Thuis? Neem dan contact op met één van onze cliëntadviseurs. Bel naar 0800 – 0588 of mail naar zorgadviespunt@szr.nl.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt