Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

SZR bij Open Dag Ziekenhuis Rivierenland

Maandag 23 maart

Ziekenhuis Rivierenland deed zaterdag 21 maart jl. mee aan de landelijke Open Dag Zorg & Welzijn. Het Zorg Adviespunt van SZR was ook vertegenwoordigd met een stand in de hal. Er waren veel bezoekers en de stand van SZR had dan ook niet over belangstelling te klagen. "Het was een gezellige drukte, aldus Saskia Beck en Jolanda Koedam van het Zorg Adviespunt.

Zorg Adviespunt bij Open dag ZRT
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt