Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

SZR in een fris jasje met een nieuwe huisstijl

Woensdag 21 januari

Vanaf januari 2015 heeft Zorgcentra Rivierenland (SZR) een nieuwe huisstijl.

Door alle veranderingen die momenteel in de ouderenzorg plaatsvinden, is het nog belangrijker om te tonen waar SZR voor staat. Wij willen meer laten zien wie SZR is en wat wij te bieden hebben: een uitgebreid  zorg- en behandelaanbod, diverse vormen van dienstverlening, gastvrije en betrokken medewerkers en een prettige sfeer. De basis voor de nieuwe huisstijl is gelegd in het Beleidsplan 2014 – 2018 van SZR.

“Thuis in Rivierenland”
SZR helpt ouderen in de regio Rivierenland om zo zelfstandig mogelijk te leven, zowel thuis als in onze zorgcentra. Met de nieuwe huisstijl introduceren wij de nieuwe slogan van SZR “Thuis in Rivierenland”. Hiermee geven wij aan dat onze thuisbasis de regio Rivierenland is. Wij zijn er voor de inwoners van deze regio met ons zorg- en behandelaanbod en onze dienstverlening. Zij voelen zich bij ons welkom en worden op hartelijke en respectvolle wijze benaderd. In de geborgenheid van onze zorgcentra voelen zij zich thuis.

Nieuwe website
SZR heeft ook een nieuwe website. Met  deze website laten we zien wat ons zorg- en behandelaanbod is, maar ook dat iedereen met zorgvragen snel en makkelijk contact met ons kan opnemen. Zo zijn wij gespecialiseerd in revalidatie, dementiezorg, langdurige zorg voor ouderen en palliatieve zorg. Wij beschikken over professionals op het gebied van zorg, medische en paramedische behandeling en psychosociale zorg. Aan onze belangrijkste producten hebben wij iconen gekoppeld om de herkenbaarheid te vergroten. Kijk voor ons zorg- en behandelaanbod en de iconen op onze website www.szr.nl.

Speciale webpagina voor zorgprofessionals
Op onze website hebben wij een pagina ingericht met informatie speciaal voor zorgprofessionals. Wat kunt u hier vinden? Informatie over crisisbedden en specifieke contactgegevens. Kijk op www.szr.nl/zorgadviespunt/zorgprofessional

Snel en makkelijk bereikbaar via 0800-0588
Met alle veranderingen in de zorg wordt het er niet makkelijker op om de juiste weg te vinden. Wij willen zorgen dat de zorg toegankelijk blijft. Daarom introduceren wij met de nieuwe huisstijl een nieuw telefoonnummer: 0800 – 0588. Via dit telefoonnummer kan iedereen met zorgvragen direct contact opnemen met onze cliëntadviseurs van het Zorg Adviespunt, geheel gratis en vrijblijvend. En kan iemand niet bij ons komen? Dan komen wij bij de mensen thuis!

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt