Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

SZR krijgt verlenging Waarborgzegel Fixatievrije zorginstelling.

Donderdag 15 juni

Sinds 2014 is SZR in het bezit van de Waarborgzegel Fixatievrije zorginstelling. Dit is een keurmerk voor optimale bewegingsvrijheid voor mensen met dementie. Vanaf heden is dit verlengd tot 2019!

De afdelingen voor mensen met een dementie, op de locaties Ravestein in Geldermalsen, Vrijthof, Walstede en Westerhof in Tiel, zijn met de eerste ster een voortrekker in de regio Rivierenland. Zij geven hiermee aan geen gebruik te maken van fixatie. Dat wil zeggen dat er geen onrustbanden of gordels in stoel of bed en geen verpleegdekens of spanlakens worden toegepast.   SZR heeft de ambitie om uiteindelijk alle drie sterren te ontvangen. SZR wil hiermee laten zien dat de kwaliteit van leven van de cliënt voorop staat.
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt