Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Nieuw revalidatiegebouw voor SZR

Vrijdag 10 juli

Op 6 en 7 juli nam SZR het nieuwe revalidatiegebouw 'Markant' in gebruik. Cliënten verhuisden vanuit woonzorgcentrum Vrijthof naar Markant. Via een vrolijk versierde entree werden ze welkom geheten. Lees meer

Het waren twee drukke dagen, maar door de goede voorbereiding verliep de verhuizing soepel. SZR is trots op het prachtige nieuwe gebouw, dat een aantrekkelijke en actieve omgeving is om te revalideren.  

Blij met de nieuwe omgeving 
Cliënten en medewerkers zijn blij met de nieuwe omgeving“Het is nog wennen, maar het is mooi hier. Ruime appartementen met televisie, koelkast en eigen badkamer. Ik heb goed geslapen de eerste nacht, was de reactie van een cliënt. 

Helemaal ingericht voor revalidatiecliënten 
Markant is helemaal ingericht voor revalidatiecliënten, die hier meestal enkele dagen of weken verblijven. De zorg- en behandelmedewerkers zijn speciaal opgeleid om cliënten te stimuleren en te ondersteunen tijdens de revalidatieperiode. De nadruk ligt op het behouden en verbeteren van de kwaliteit van levenAlles is gericht op een zo spoedig mogelijke terugkeer naar de eigen woonomgeving. 

Over Markant 
Markant staat naast woonzorgcentrum Vrijthof in Tiel, heeft 51 zorgappartementen en heeft de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en comfort. De eenpersoons appartementen zijn verdeeld over drie etages. Alle revalidatie-afdelingen van SZR zitten nu bij elkaar in één gebouw.  

Gebouw Markant
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt