Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Bewoners verhuizen naar Lingehof Beesd

Woensdag 9 januari

Vorige week moesten wij de verhuizing van cliënten naar het woonzorgcentrum Lingehof in Beesd uitstellen in verband met een bacterie die in het waterleidingnet van Lingehof gevonden was. Wij ontvingen gisteren het bericht dat het water schoon is. Maandag 21 januari, dinsdag 22 januari en woensdag 23 januari gaan de bewoners verhuizen.
Lees meer

Hoe is de kwaliteit van het water?
De afgelopen dagen hebben wij veel gedaan om de kwaliteit van het water te verbeteren. Uit de laatste testen blijkt dat de bacterie niet meer gevonden is in het water.

 

 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Direct contact


(alle velden met een * zijn verplicht)
Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt