Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Theatervoorstelling De mantel van liefde en zorg

Maandag 25 september

Het Netwerk Palliatieve zorg Rivierengebied bestaat 20 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseert het netwerk  op woensdag 11 oktober a.s. de theatervoorstelling 'De mantel van liefde en zorg' door Kees van der Zwaard.
Iedereen is welkom! Aanmelden kan tot 4 oktober a.s.

De voorstelling wordt van 19.30 – 21.00 uur gehouden in Vrijthof, Burgemeester Meslaan 49 in Tiel. De toegang is gratis. 

Palliatieve zorg betekent letterlijk: een mantel van zorg

Deze "warme" zorg is al eeuwen oud. In de loop van die eeuwen verloren en weer teruggevonden. In onze tijd sterk verbonden met zorg rond het levenseinde.
Zo ook in de regio Rivierenland. Twintig jaar geleden zijn er een aantal initiatieven genomen waardoor deze zorg weer tot bloei kwam. Zo zijn er groepen vrijwilligers palliatieve zorg opgericht (VPTZ) om mensen thuis bij te staan, zijn Hospice voorzieningen gebouwd en is er een netwerk van zorgaanbieders opgericht (Netwerk Palliatieve zorg Rivierengebied) die samen de kwaliteit van deze zorg stimuleren. Anno 2017 staan de Hospices in de regio goed bekend en kan er thuis intensieve zorg geleverd worden als dit nodig is.
Om dit te vieren en mede in het kader van de IDPZ (Internationale Dag van de Palliatieve Zorg) bieden we een speciaal voor die gelegenheid gemaakte theatervoorstelling aan van Kees van der Zwaard.

Aanmelden
Meer informatie en aanmelden via de website van het Netwerk Palliatieve zorg Rivierengebied. Aanmelden kan tot 4 oktober a.s. (zie: www.netwerkpalliatievezorg.nl/rivierengebied, pagina 'Hulpverleners' en dan de pagina 'Scholingen').

Rondleiding Hospice Tiel
Voorafgaand aan de voorstelling kunt u een rondleiding krijgen door het Hospice in Tiel. Het Hospice is onderdeel van Vrijthof. Aanmelden per mail: npzrivierengebied@szr.nl.

Kees van der Zwaard
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt