Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Tijdschriftenpakketten voor bewoners Vrijthof

Vrijdag 13 december

Op 11 december ontvingen de bewoners van de woonzorgcentra Vrijthof, Walstede en Westerhof prachtige tijdschriftenpakketten voor de huiskamers. Vrijwilligers van de gezamenlijke kerken in Tiel overhandigden het eerste pakket aan de heer De Leeuw, bewoner van Vrijthof.  

Vanuit de kerstgedachte ‘zorgen voor de medemens’, schenken de kerken van Tiel en omstreken ieder jaar een attentie aan de bewoners van Vrijthof, Walstede en Westerhof. Dit jaar is dat een mooie doos met diverse tijdschriften. Van kerkbladen tot vrouwenbladen en voetbalbladen. Zo is er voor elk wat wils. Bewoners zijn blij met deze attentie, want het geeft herkenning en stof voor gesprek.

Met dank aan de gezamenlijke kerken van Tiel en omstreken.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt