Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Training in Balans succesvol van start.

Dinsdag 24 november

De training in balans is van start gegaan met een informatiebijeenkomst op 11 november j.l.. De bijeenkomst was geslaagd met 15 aanwezigen.

Er was ook veel interactie tussen de trainers en de aanwezigen. Vrijwel iedereen gaat na de informatiebijeenkomst verder met de theorie- en praktijktraining.
Aanstaande woensdag, 25 november, start het theoriegedeelte. In totaal zijn er drie theorielessen waarbij een ergotherapeut, diëtist en psycholoog aanwezig zijn. Het streven is om de theorielessen tot uiterlijk 17.30 uur te laten duren. In januari 2016 start het praktijkgedeelte van in totaal 12 lessen.  

De training in Balans wordt gegeven op locatie Vrijthof. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Fysiotherapie via T: 0344671640 of E: fysiotherapie@szr.nl.
Of kijk op https://szr.nl/zorg/ondersteuning-van-ons/behandelcentrum/training-balans/

Training in Balans
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt