Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

“Voor Zorg Thuis van SZR gekozen en geen dag spijt gehad.”

Dinsdag 4 oktober

4 jaar geleden kwam meneer Van der Kraats, na een opname in het ziekenhuis, in Revalidatie Tiel terecht. Na de revalidatieperiode bleek dat hij niet zonder thuiszorg naar huis kon. “We hadden geen idee welke thuiszorgorganisatie we moesten kiezen. We hebben gekozen voor Zorg Thuis van SZR en geen dag spijt gehad”, aldus mevrouw Van der Kraats.

Al tijdens de revalidatie werd met de Zorg Thuis besproken wat nodig was in de thuissituatie. En alles werd geregeld voordat meneer Van der Kraats naar huis mocht. “Dat was heel prettig en we gingen met een goed gevoel naar huis.”

Eigen regie
Eigen regie vinden meneer en mevrouw Van der Kraats belangrijk. Samen met de wijkverpleegkundige van SZR, Ingrid Huisinga, is een zorgplan opgesteld. “We gaan met de cliënt en mantelzorger in gesprek. Hierin worden hun wensen besproken, wat ze zelf willen en kunnen doen en wat wij aan zorg kunnen bieden”.

Dicht bij de mensen
De wijkverpleegkundige indiceert sinds 2015 zelf. “Daardoor staan wij dichter bij de mensen en kunnen we beter maatwerk leveren. We kunnen ook beter preventief ingrijpen wanneer het mis dreigt te gaan. We zijn er niet alleen voor de cliënt, maar ook voor de mantelzorger, aldus Ingrid”
“De Zorg Thuis en dagbehandeling van SZR zorgen ervoor dat wij samen langer thuis kunnen blijven wonen. En daar gaan we voor, aldus mevrouw Van der Kraats.”

SZR biedt o.a. Zorg Thuis en Dagvoorzieningen. Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op met het Zorg Adviespunt.  T: 0800-0588 of E: zorgadviespunt@szr.nl.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt