Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Voorkom vallen bij de cursus 'In balans'

Maandag 27 maart

Vallen? Voor mij geen struikelblok!
 Cursus ‘In Balans’ start op 5 april. U kunt zich nog inschrijven.

Blijf fit en vitaal en voorkom vallen bij de cursus ‘In balans’. Zo lang mogelijk fit en vitaal blijven, dat willen we allemaal. Vallen is daarbij een struikelblok, zeker als u bedenkt dat de kans op vallen vanaf 70-jarige leeftijd duidelijk toeneemt. Voorkom vallen en volgt de cursus “In Balans’.

Bewegen helpt om vallen te voorkomen. U verbetert uw conditie, uw evenwichtsgevoel en de ontwikkeling van uw spieren. U krijgt in 12 bijeenkomsten informatie én u gaat aan de slag met eenvoudige bewegingsoefeningen gebaseerd op Tai Chi. Alles onder deskundige begeleiding.

Waar: SZR, locatie  Vrijthof, Tiel.
Start: 5 april van 16.00 tot 17.00 uur.
Kosten: 40 euro (voor 12 bijeenkomsten).

Informatie en opgeven: 0344-671460 of mailen: fysiotherapie@szr.nl

Cursus 'In balans'
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt