Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Vrienden van Ravestein en Fruitmasters overhandigen duofiets voor bewoners zorgcentrum Ravestein

Woensdag 3 juni

De stichting Vrienden van Ravestein heeft vandaag samen met Fruitmasters een nieuwe duofiets overhandigd aan de bewoners van zorgcentrum Ravestein (SZR) in Geldermalsen. Locatiemanager Wim van Sijll nam de duofiets namens de bewoners van Ravestein in ontvangst.

Op 10 december 2014 organiseerde Fruitmasters voor de vierde keer de zogenaamde Telersdag. Tijdens deze bijeenkomst werd middels een opbodveiling maar liefst 13.700 euro ingezameld voor de vrienden van Ravestein.  Van dit bedrag werd de nieuwe duofiets aangeschaft. Met deze fiets kunnen bewoners samen met een begeleider gaan fietsen.

Fruitmasters ondersteunt al sinds de oprichting de stichting Vrienden van Ravestein. De stichting zet zich in om geld in te zamelen waarmee er extra middelen worden aangeschaft en activiteiten kunnen worden ontplooid die de bewoners van zorgcentrum Ravestein in Geldermalsen zoveel mogelijk betrokken houden bij de gemeenschap. Dit jaar doneerde Fruitmasters een extra bedrag. De relaties van Fruitmasters waren gul met het beschikbaar stellen van  veilingkavels voor de veiling tijdens de jaarlijkse telersdag en de aanwezige telers en relaties bleken het initiatief een warm hart toe te dragen.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt