Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Vrijwilligers SZR ontvangen Award

Dinsdag 13 december

Vrijdagmiddag 9 december zijn de vrijwilligersawards van de gemeente Tiel door wethouder Henk Driessen uitgereikt. De groep vrijwilligers van de Interne Cliënten Vervoersdienst (ICV) van Vrijthof waren eerder uitgeroepen tot winnaar in de categorie zorg en welzijn.

Vrijwilligers award 2016

Een aantal afgevaardigden van de ICV vrijwilligers waren bij de uitreiking aanwezig en hebben naast de uitgesproken waardering een award, een bos bloemen en een geldbedrag van €250,- ontvangen. Dit geldbedrag mochten zij besteden aan een goed doel naar keuze. De vrijwilligers van de ICV hebben ervoor gekozen het geldbedrag te doneren aan de Stichting Vrienden Van Vrijthof.

Wethouder Henk Driessen benadrukte dat de awards een blijk van waardering zijn voor alle vrijwilligers binnen de gemeente Tiel.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt