Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor SZR

Dinsdag 30 oktober

Chantal Huijsen is 4 jaar vrijwilliger in Vrijthof (SZR). Ze helpt onder andere bij de creatieve middagen, het sjoelen en het rolstoeldansen. En bij het bezoek van de peuterklas aan de ouderen van SZR. “Het contact tussen ouderen en peuters is geweldig. Daar geniet ik enorm van.”

“Als vrijwilliger ondersteun ik de medewerkers. Met hulp, maar ook door aandacht te hebben voor de bewoners. En juist die kleine momenten kunnen het verschil maken. Zo lukt het mij regelmatig om een glimlach te toveren op het gezicht van een bewoner die het even moeilijk heeft. Dat maakt mij blij. Bewoners vinden het fijn dat ze gezien worden en dat er naar ze geluisterd wordt”.

Nieuwe vrijwilligers zijn welkom
"
Ondanks dat we met een grote groep vrijwilligers zijn is er altijd meer hulp nodig. Er is nog zoveel te doen. Vrijwilliger zijn geeft veel voldoening. Ik ben officieel geen medewerker, maar ik voel me zeer betrokken bij SZR en de mensen. Ik hoor er echt bij”.

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij SZR? 
Zie https://vrijwilligers.szr.nl/ of bel naar Ilse Hendriks, T: 0344-671689

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt