Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Waardevol werk in de zorg

Dinsdag 7 maart

Wil jij werken in de zorg en welzijn? Ga dan op 18 maart een bezoek brengen aan Ziekenhuis Rivierenland Tiel. Er is een speciale ruimte ingericht voor Werken en Leren in de Zorg en Welzijn. Wie zijn daar aanwezig? P&O mensen van SZR, STMR, ZDB en ZRT. Wil jij werken in de zorg en welzijn? Wil jij meer informatie? Ga dan in gesprek met onze mensen!

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt