Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Wandel 4 daagse Walstede voor 10de keer!

Woensdag 1 juli

Van 24 tot en met 27 juni 2015 is voor de 10e keer de vierdaagse van Walstede georganiseerd. Dagelijks gingen bewoners met begeleider op pad om te genieten van de wandeltochten door de stad Tiel. Op de laatste dag begeleidde de blaaskapel Amicititia vanaf de controleplaats de bewoners naar Walstede waar wethouder Driessen aanwezig was om hen de medaille te overhandigen.
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt