Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Work-out voor onze ouderen in Vrijthof

Vrijdag 24 april

In het kader van de Nationale Sport en Beweegweek vond er dinsdagmiddag een beweegactiviteit plaats in de Binnenhof. Dit was in de vorm van een Work-out, verzorgd door Tenny van den Berg.

De activiteit was voor iedereen toegankelijk, en daar is ook gretig gebruik van gemaakt. De zaal was goed gevuld. Tenny had zelf haar beweeggroep vanuit de Vier Gravinnen meegebracht, om voor in de zaal de bewegingen mee voor te doen. De work-out duurde een uur.

Vanaf het podium deed Tenny allerlei bewegingen voor, begeleid door prettige muziek. Het koste niet veel moeite om de zaal in beweging te krijgen. De armen gingen al snel omhoog. Na afloop waren de reacties heel positief. Zeker voor herhaling vatbaar!

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt