Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Zaterdag 25 mei - open dag Lingehof

Vrijdag 10 mei

Zaterdagmiddag 25 mei organiseren wij een open dag voor belangstellenden in woonzorgcentrum Lingehof. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in het nieuwe Lingehof. Dit kan tussen 14.00 en 16.00 uur.  Lees meer

Vanaf begin dit jaar zijn de bewoners van Lingehof weer terug in Beesd in een prachtig nieuw gebouw. Inmiddels heeft iedereen er zijn draai gevonden. Daarom is het tijd voor een openingsweekend met op vrijdag 24 mei een officiële opening voor genodigden en op zaterdag 25 mei een open dag voor alle belangstellenden.

Open dag op 25 mei: rondleidingen, informatie, hapjes en drankjjes
Tijdens de open dag leiden medewerkers je rond en geven je uitleg over de verschillende afdelingen en activiteiten. De Vrienden van Lingehof en Vrouwen van Nu bieden de bewoners van Lingehof tuinbankjes aan. Om 15.00 uur worden de bankjes onthuld. Voor de bezoekers van de open dag staat er een hapje en een drankje klaar.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt