Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Zorgrobot Zora overhandigt boek in bibliotheek De Pluk

Vrijdag 3 november

Op 1 november is Zora, zorgrobot van zorgcentrum Ravestein, te gast geweest in de bibliotheek in multifunctioneel centrum De Pluk in Geldermalsen. Zora heeft daar het eerste exemplaar van het boek "Ik, robot" op een bijzondere manier overhandigd aan wethouder Wiendels van Geldermalsen.

Dit gebeurde in het kader van de landelijke campagne ‘Nederland Leest’. In deze maand krijgt iedere bezoeker van de bibliotheek een gratis boek cadeau. Dit jaar is het thema Robotica. Na de overhandiging van het boek heeft Zora nog laten zien en horen wat ze allemaal kan.

Heb je de ontmoeting met Zora gemist en ben je benieuwd naar Zora?
Kom dan naar de Braderie in Zorgcentrum Ravestein op vrijdag 10 november tussen 14.30 tot 18.00 uur. Wij verzorgen diverse demonstraties met Zora, maar ook met onze andere zorginnovaties, zoals de Tovertafel en het Fietslabyrint.

Loop gerust even binnen!

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt