Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Brandveiligheid/preventie
SZR besteedt veel aandacht aan brandveiligheid en brandpreventie. Zo zijn diverse maatregelen genomen om de gebouwen brandveilig te maken. Verder vinden er jaarlijks ontruimingsoefeningen plaats en heeft SZR geschoolde bedrijfshulpverleners. In alle gangen, woon- en slaapvertrekken zijn rookmelders aangebracht. Op alle afdelingen zijn blusmiddelen aanwezig.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt