Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Personeelssamenstelling SZR  
SZR wil graag transparant zijn en wil inzicht geven in de personeelssamenstelling.  Tevens is het onderdeel van het kwaliteitskader verpleeghuiszorg.
Dit inzicht in de personeelssamenstelling is het vertrekpunt voor gesprekken binnen de organisatie over de balans tussen de aard van de te verlenen zorg en de daarvoor noodzakelijke personeelssamenstelling. Deze gesprekken zullen nadrukkelijk (ook) in de teams gevoerd worden om zo goed mogelijk te kunnen aansluiten bij de cliënt en zijn naasten. De huidige personeelssamenstelling van SZR voor de WLZ verpleeghuiszorg is via deze link te raadplegen.

 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt