Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Samenwerking in de regio
Door een toename van het aantal mensen met één of meer chronische aandoeningen hebben we steeds vaker te maken met een complexe zorgvraag. Samenwerking tussen aanbieders van verschillende soorten zorg, oftewel ketenzorg, wordt steeds belangrijker. SZR spant zich in voor een goede samenwerking met huisartsen, collega-zorgaanbieders, woningcorporaties, ouderenbonden en gemeenten. Het belang van de samenwerking binnen de regio Rivierenland wordt aangetoond door de behaalde successen bij de zorg voor cliënten met een CVA (beroerte) en met COPD (longproblemen), bij revalidatiecliënten en bij het netwerk palliatieve zorg en het landelijk dementieprogramma. Zo kunnen onze cliënten rekenen op de best mogelijke zorg.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt