Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Wil je werken bij een zorginstelling in het midden van het land, waar gastvrijheid, betrokkenheid en deskundigheid voorop staat?  Je zult je dan zeker thuisvoelen bij SZR.

Werken bij SZR

SZR bestaat uit zes locaties voor langdurige zorg, revalidatie en huren met zorg in de gemeenten Tiel en Geldermalsen. Daarnaast bieden wij dagvoorzieningen, Zorg Thuis en diensten als fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en voedings- en dieetadvisering in de regio Rivierenland.  Ruim 1.000 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers dragen met elkaar zorg voor onze cliënten. 

Onze organisatie kenmerkt zich door een open sfeer met veel aandacht voor opleiding, deskundigheidsbevordering, arbeidsomstandigheden en medewerkertevredenheid.

Wat bieden wij? 
SZR hanteert de CAO VV&T (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg). Deze CAO biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze CAO vinden op ActiZ.nl.   Daarnaast kennen wij het Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, extra sparen voor pensioen (PFZW) en diverse kortingen op onder andere verzekeringen en bij lokale ondernemingen.   

Wij willen een dynamische en open organisatie zijn waar onze medewerkers graag werken. Dit doen we door:
- het vinden van een passende functie die aansluit bij je kwaliteiten en je persoonlijke ontwikkeling;
- je de mogelijkheid te bieden flexibel te werken; 
- het voeren van een leeftijdbewust personeelsbeleid; 
- te investeren in opleiding en ontwikkeling;
- te zorgen voor een goede werksfeer met openheid, aandacht en waardering naar elkaar.   

Heb je vragen? 
Neem dan contact op met de afdeling P&O, telefoon: 0344-672826. Of stuur je reactie per mail naar werving@szr.nl.

 

Vrijwilligers zijn welkom
SZR heeft ruim 600 enthousiaste vrijwilligers die van grote waarde zijn voor onze cliënten.
Kijk hier voor meer informatie.

BEKIJK HIER ONZE VACATURES, OPLEIDINGEN EN STAGES
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Direct contact


(alle velden met een * zijn verplicht)
Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt