Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Tijdelijke huur appartement

Kunt u tijdelijk niet zelfstandig wonen? Omdat bijvoorbeeld uw mantelzorgers overbelast raken? Dan is het mogelijk om een appartement te huren in een van de woonzorglocaties van SZR. Dit kan voor maximaal 6 weken. Samen met u kijken we welke zorg u nodig heeft. Want we willen het u graag naar uw zin maken. Zodat u zich thuisvoelt bij ons, al is het maar tijdelijk.

Naast de zorg kunt u gebruik maken van de warme maaltijd en de boodschappenservice. Ook kunt u deelnemen aan activiteiten.

U kunt tijdelijk een appartement huren in onze locaties Walstede in Tiel, Ravestein in Geldermalsen en Lingehof in Beesd. Uw appartement is gemeubileerd en heeft een alarm. Dit zorgt ervoor dat er in geval van nood snel iemand aanwezig is. Dat geeft u een veilig gevoel.

  • Wat kost de huur van een appartement?

    In de tarievenlijst staat wat u betaalt voor het tijdelijk huren van een appartement. En welke dienstverlening is inbegrepen. Ook vindt u hier de prijzen van onze aanvullende diensten.

  • Wordt de zorg vergoed?

    Om in aanmerking te komen voor de huur van een appartement is een minimale indicatie nodig voor persoonlijke verzorging klasse 4. Voor deze indicatie betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK.

  • Meer informatie over het tijdelijk huren van een appartement

    Download hier de brochure

Vraag?
Bel ons Zorg Adviespunt

Wij zijn er voor al uw vragen over zorg, behandeling en begeleiding.