Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Appartement huren

Wilt u zelfstandig wonen met de gezelligheid van medebewoners? En gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van de locaties van SZR? Als u een zorgindicatie heeft voor thuiszorg, dan kunt u een appartement huren in onze locaties Walstede in Tiel en Lingehof in Beesd. U kiest zelf welke professionele hulp of verzorging u wilt ontvangen.

Wij zorgen voor een comfortabel verblijf. De schoonmaak van uw appartement wordt geregeld en u kunt de warme maaltijd gebruiken in het sfeervolle restaurant. U bepaalt zelf of u aan activiteiten deel wilt nemen. U kiest voor de gezelligheid in de gezamenlijke ruimten of voor privacy in uw appartement wanneer u dat wilt.

Betaalbaar wonen
De maandelijkse huur van onze appartementen zijn betaalbaar en vallen binnen de grenzen van de huurtoeslag. Uw appartement is voorzien van een alarm. In geval van nood is er snel iemand aanwezig. Dat geeft u een veilig gevoel.

Meer informatie over een appartement huren
Download hier de brochure
Tarieven huren met zorg Lingehof
Tarieven huren met zorg Walstede

Vragen?
Bel ons Zorg Adviespunt

Wij zijn er voor al uw vragen over zorg, behandeling en begeleiding.