Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Behandelteam
De behandelaars van SZR werken intensief samen in het Behandelcentrum en maken waar nodig gebruik van elkaars deskundigheid. Het behandelteam van SZR bestaat uit specialisten ouderen geneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten, psychologen en maatschappelijk werkers. Zij hebben een brede kennis en ruime ervaring op het gebied van behandeling en/of begeleiding van ouderen met complexe aandoeningen. Of u nu thuis woont of in een van onze zorgcentra verblijft, u krijgt het advies, de begeleiding en de zorg die u nodig heeft en bij u past.

Openingstijden
Het Behandelcentrum is elke werkdag van 8.30 – 17.00 uur geopend. Op speciaal verzoek is het mogelijk om buiten deze tijden een behandelafspraak te plannen. Neemt u hiervoor contact op met uw behandelaar. In de bijlage staan per discipline de openingstijden. De fysiotherapeuten en ergotherapeuten werken ook op zaterdag. Kijk voor de meeste actuele tijden in de bijlage: openingstijden behandelcentrum.pdf

Aanmelding en kosten
Via de huisarts, de specialist, maar ook zonder verwijsbrief, kunt u bij onze behandelaars terecht. Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt is afhankelijk van de indicatie en de door u afgesloten aanvullende zorgverzekering. SZR heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Bij onduidelijkheden over uw vergoeding van de behandeling kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Wanneer u als thuiswonend cliënt, mantelzorger of  familie gebruik wilt maken van de diensten van onze psycholoog of maatschappelijk werker, dan zijn er kosten aan verbonden.

Wilt u weten wat de geriatriefysiotherapeut voor u kan betekenen?
Klik hier voor een filmpje met meer informatie.


De cliënt kent zichzelf het beste. Als fysiotherapeut coach ik de cliënt om na te denken over zijn/haar hulpvraag. Vanuit die hulpvraag en mijn vakkennis stellen we gezamenlijk doelen vast om aan te werken. Op deze manier houdt de cliënt zelf de regie in

Simone van Gent Fysiotherapeut

Informatie en advies
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Behandelcentrum.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt