Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Ergotherapie
Ondervindt u praktische problemen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten vanwege uw aandoening, beperking of handicap, dan kunt u terecht bij onze ergotherapeut.  Zij geven praktische adviezen en kijken samen met u hoe u uw zelfstandigheid tijdens de dagelijkse activiteiten zo lang mogelijk kunt behouden.
Ook het adviseren over en het leren omgaan met voorzieningen en aanpassingen behoren tot de taak
van de ergotherapeut.

Hoe komt u bij de ergotherapeut?
Met een verwijsbrief van de huisarts of de specialist kunt u bij onze ergotherapeuten terecht. Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt is afhankelijk van de indicatie en de door u afgesloten aanvullende zorgverzekering. Bij onduidelijkheden kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Meer informatie over onze tarieven vindt u hier: Tarieven Ergotherapie.pdf

Wilt u ergotherapie van SZR?
Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt