Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

FysioFit - ondersteuning bij gezond ouder worden 
Wilt u graag onder begeleiding sporten/bewegen, maar voelt u zich door een beperking niet thuis bij een gewone sportclub? Dan is FysioFit misschien iets voor u.
FysioFit is voor mensen van alle leeftijden die door een lichamelijke beperking of chronische ziekte niet aan reguliere sportclubs kunnen of willen deelnemen. Onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt in een groep van 6 tot 8 personen getraind met de nadruk op plezierig sportief bezig zijn.  De trainingstijd is een uur, inclusief warming-up en cooling-down.

Begeleiding
Onze fysiotherapeuten begeleiden u. Zij beschikken over een brede kennis en ruime ervaring op het gebied van fysiotherapeutiscshe behandeling van ouderen met complexe lichamelijke aandoeningen. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van een beroerte, ziekte van Parkinson, diabetes, COPD, MS, de gevolgen van een heup- of knieoperatie of een combinatie van verschillende aandoeningen.

Een programma  op maat
Uw beweegprogramma wordt op maat gemaakt.  Voor aanvang van deelname aan FysioFit zal een intake plaatsvinden. Tijdens deze intake worden de doelstellingen, waaraan u zou willen werken bepaald en wordt onderzocht of er beperkingen zijn voor deelname. Mogelijk zijn er zaken waar wij rekening mee moeten houden tijdens inspanning. Op deze manier kunt u op een veilige, verantwoorde en prettige manier  bewegen.

Plaats
FysioFit vindt plaats in de oefenzaal van de afdeling fysiotherapie, locatie Vrijthof in Tiel. Deze oefenzaal is voorzien van alle moderne faciliteiten.

Kosten
Aan FysioFit zijn kosten verbonden. De kosten voor de intake (eenmalig) bedragen € 17,50. Een maandabonnement (1x per week bewegen) kost € 28,00 (prijspeil 2018).

Meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met de afdeling fysiotherapie via
T: 0344-671650 (Behandelcentrum) of E: fysiotherapie@szr.nl.

 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt