Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Logopedie
Als u moeite hebt met slikken of spreken, dan kan de logopedist uitkomst bieden. De logopedist doet onderzoek, geeft advies, behandelt en begeleidt u indien u problemen tijdens slikken en/of communiceren ondervindt. Onze logopedisten doen onderzoek, geven advies, behandelen en begeleiden u,  zodat u in het dagelijks leven optimaal kunt functioneren. De logopedisten beschikken over een brede kennis en ruime ervaring op het gebied van begeleiding van ouderen, chronisch zieken en revalidanten met complexe lichamelijke aandoeningen. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van een CVA (herseninfarct of –bloeding), de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer.

Hoe komt u bij de logopedist?
Via de huisarts, de specialist, maar ook zonder verwijsbrief, kunt u bij onze logopedisten terecht. Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt is afhankelijk van de indicatie en de door u afgesloten aanvullende zorgverzekering. Bij onduidelijkheden kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Meer informatie over onze tarieven vindt u hier: Tarieven Logopedie.pdf

Wilt u logopedie van SZR?
Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt