Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Maatschappelijk werk
SZR beschikt over een team van maatschappelijk werkers. Zij maken deel uit van het behandelteam van SZR en werken intensief samen met de andere behandelaars. Op deze manier draagt de maatschappelijk werker  mede zorg  voor een zo optimaal mogelijke behandeling binnen de diverse afdelingen.

Cliënten van SZR, maar ook mantelzorgers en familieleden van cliënten, kunnen bij de maatschappelijk werker terecht voor psychosociale vragen. De maatschappelijk werker helpt u bij het versterken van uw kracht, zodat u de draad weer kunt oppakken. Daarnaast bieden zij ook ondersteuning bij praktische vragen op het gebied van woon- en zorgmogelijkheden, financiën en kunnen zij bemiddelen met externe organisaties. Enkele voorbeelden van vragen zijn: begeleiding bij ziekte/beperking, vragen over WMO/CAK en contactlegging met andere organisatie over uw zorgvragen.

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt