Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Specialisten ouderengeneeskunde
De specialisten ouderengeneeskunde zijn deskundig op het gebied van chronische aandoeningen,
vaak bij ouderen. Zij richten zich op het verbeteren van uw gezondheid om daarmee uw kwaliteit
van leven te behouden. De specialisten ouderengeneeskunde hebben veel kennis van dementiezorg ,
revalidatie, palliatieve terminale zorg en chronische ziektebeelden als de ziekte van Parkinson, longaandoeningen (COPD) en artrose.

Ook voor mensen die thuis wonen 
Steeds meer mensen met complexe zorgbehoeften wonen thuis. De specialisten ouderengeneeskunde ondersteunen de huisartsen  met hun kennis op het gebied van de ouderengeneeskunde. Zij hebben een nauwe samenwerking met:
- Het Eerste Lijns Centrum (ECT) in Tiel. De specialisten ouderengeneeskunde houden spreekuur
in het ECT en komen ook bij de mensen thuis.
- De geheugenpoli in het Ziekenhuis Rivierenland in Tiel. Deze geheugenpoli is gericht op ouderen met geheugenproblemen en de specialisten ouderengeneeskunde hebben hierbij een consultfunctie.
- De BV Chronische Zorg  Gelders Rivierenland. De BV Chronische Zorg Gelders Rivierenland is een samenwerkingsverband van de overige huisartsen in het Rivierenland gebied. De specialisten ouderengeneeskunde van SZR werken samen met hen. 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Direct contact


(alle velden met een * zijn verplicht)
Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt