Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Voedings- en dieetadvisering
Hebt u vragen over of problemen met uw voeding dan kunt u terecht bij onze diëtisten. Als deskundige ondersteunt de diëtist u met ideeën voor een gezonde en gevarieerde voeding, aangepast aan uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Soms heeft u een speciaal dieet nodig, bijvoorbeeld bij maag-/darmklachten, Diabetes Mellitus, COPD, Parkinson, slechte eetlust en ongewenst gewichtsverlies,
slik- en kauwproblemen, hartfalen en overgewicht. De diëtisten geven persoonlijke begeleiding en
houden spreekuren in de regio.

Hoe komt u bij de diëtist?
Via de huisarts, de specialist, maar ook zonder verwijsbrief, kunt u bij onze diëtisten terecht. Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt is afhankelijk van de indicatie en de door u afgesloten aanvullende zorgverzekering. Bij onduidelijkheden kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Ook kunt u kijken op de website van zorgwijzer voor de meest actuele informatie over de vergoeding voor dieetadvies vanuit de basis- en aanvullende zorgverzekering. Meer informatie over onze tarieven vindt u hier: Tarieven Dietetiek.pdf

Wilt u voedings- en dieetadvisering van SZR?
Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt