Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Dagbehandeling
Woont u thuis en heeft u deskundige begeleiding en behandeling nodig? U kunt bij onze dagbehandeling terecht voor revalidatie/reactivering, langdurige/chronische zorg, psychogeriatrische zorg en observatie/screening/ diagnostiek. De dagbehandeling biedt thuiswonende ouderen begeleiding en behandeling door middel van een afwisselend dagprogramma, van beweging en geheugentraining tot ontspanningsactiviteiten. Het doel is om uw lichamelijke en/of geestelijke conditie te handhaven of te verbeteren.

Hoe kan ik mij aanmelden?
U heeft voor de dagbehandeling een indicatie nodig. Afhankelijk van uw zorgvraag kan dit bij het
Zorginstituut, bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of bij de gemeente (WMO).

Heeft u ondersteuning nodig bij uw zorgvraag?
Neem dan contact op met ons Zorg Adviespunt. Dagbehandeling bieden wij in Tiel.

Bezoekadres
Dagbehandeling Vrijthof, Burgemeester Meslaan 49, 4003 CA Tiel, T: 0344-671311

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Direct contact


(alle velden met een * zijn verplicht)
Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt