Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Personenalarmering
Voor personenalarmering kunt u terecht bij SZR!  Woont u nog thuis, maar vindt u of uw omgeving het een fijn idee dat noodzakelijke zorg met één druk op de knop geregeld is? Dan is het pakket alarmering iets voor u.  

Wat houdt personenalarmering in?  
Het systeem werkt eenvoudig. U ontvangt van ons een draadloze hals-/polszender die u met zich mee kan dragen, zodat het alarmapparaat op afstand geactiveerd kan worden. Bij nood stuurt u met één druk op de knop een signaal naar onze centrale. Indien noodzakelijk zal de medewerker van SZR binnen maximaal 30 minuten bij u zijn om de zorg te verlenen die u nodig heeft.  

Het voordeel van SZR is dat wij alle zorg voor ouderen in huis hebben. Mocht u nu of op een later moment zorg thuis, verpleging of dagbesteding nodig hebben? Wij staan voor u klaar!  

Ingewikkeld?
Ons Zorg Adviespunt helpt u graag met een advies. Zij kunnen u informeren over thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, revalidatie, hospice maar ook over huursubsidie. Zodat u alle mogelijkheden op een rijtje krijgt en zelf een keuze kunt maken.  Bel vrijblijvend met ons Zorg Adviespunt, T: 0800 - 0588 of mail naar zorgadviespunt@szr.nl  

Tarieven personenalarmering en sleutelkluis
Algemene voorwaarden Focus Cura

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt