Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

"Motivatie is belangrijk bij revalidatie"
Kees Weijn, geboren en getogen in het Maas & Waalse Dreumel, heeft gerevalideerd bij Revalidatie Tiel na een breuk in het bovenbeen. Hij is een sociale en positief ingestelde man, die graag vertelt wat hij belangrijk vindt bij revalidatie.
 “Wat ik heel belangrijk vind bij revalidatie is structuur. Hoe loopt het revalidatietraject en wat kan ik verwachten. Van begin af aan liep het hier op rolletjes. Direct bij het intakegesprek werden de fysiotherapeut en de specialist ouderengeneeskunde erbij betrokken om te kijken wat ik wel of niet kon. In het begin mocht ik mijn rechterbeen niet belasten. Toch ging fysiotherapeut Michiel direct met me aan de slag en liet mij met mijn linkerbeen fietsen. Zo bleef ik in conditie. Nu mag ik beide benen volop gebruiken en ik merk dat ik goed vooruit ga. Michiel zei “U komt weer op de fiets, want u hebt motivatie”. En dat zou wel heel fijn zijn, want fietsen is mijn lust en mijn leven.
Motivatie is dus ontzettend belangrijk bij revalidatie. Dat is mijn sterke punt.”

Meer informatie over revalidatiemogelijkheden bij SZR
Neem contact op met ons Zorg Adviespunt voor meer informatie over de revalidatiemogelijkheden bij Revalidatie Tiel.

De heer Weyn heeft gerevalideerd bij Revalidatie Tiel
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt