Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Wie ziet u op de afdeling?

Op de afdeling en in Lingehof komt u in contact met verschillende medewerkers en vrijwilligers. U en uw naasten hebben een vast aanspreekpunt, de contactverzorgende. Is deze niet aanwezig, dan kunt u terecht bij één van de andere zorgmedewerkers. De zorgmedewerkers verplegen en verzorgen u. In de huiskamer, op het Betuweplein zijn regelmatig woonassistenten en vrijwilligers aanwezig. Zij schenken koffie en thee, spelen spelletjes met u en maken graag een praatje met u. De welzijnsmedewerkers en activiteitenmedewerkers van Lingehof organiseren verschillende activiteiten met en voor de bewoners . Vrijwilligers helpen vaak mee bij activiteiten.

Op de afdeling komen ook specialisten en therapeuten van het behandelcentrum, bijvoorbeeld de fysiotherapeut, diëtist, logopedist of psycholoog. Zij komen kijken hoe het met u gaat, voor een gesprek, therapie of voor activiteiten zoals zingen, naar muziek luisteren of een beweegactiviteit. Dit kunnen individuele of groepsactiviteiten zijn.