Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Ravestein

Heeft u een lichamelijke zorgvraag, dementie of wilt u tijdelijk wonen in een woonzorgcentrum? Iedereen vindt zijn plek in het vriendelijke Ravestein met kleine woongroepen. Ravestein ligt op loopafstand van het historische centrum van Geldermalsen, het fruitdorp aan de rivier de Linge. In de woonwijk niet ver van het woonzorgcentrum vindt u een winkelcentrum.  

Zo woont u er 
Ravestein is een woonomgeving voor bewoners die enkele keren per dag lichte hulp krijgen of 24 uur per dag zorg.  Op afdeling De Kom hebben bewoners met dementie maximale vrijheid door de leefcirkel. Een leefcirkel is een afgebakend gebied waar bewoners met dementie zich veilig en vrij kunnen bewegen. In Ravestein woont u in een eenpersoonskamer. U deelt samen met uw woongroep een gemeenschappelijke, huiselijk ingerichte ruimte. U kunt meedoen aan de activiteiten van uw groep of de gezamenlijke activiteiten in Ravestein.  

Wat is er te doen?
Achter de receptie is het restaurant waar u terecht kunt voor een maaltijd, een kopje koffie of thee of een praatje met medebewoners. In het restaurant worden ook activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld  muzikale avonden, filmavonden en bingo. In de winkel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, zoals koffie, thee, brood, beleg en koek. Ravestein heeft twee belevingstuinen. 

Bezoekadres

Ravestein

  • De Wieken 11
  • 4191 TS Geldermalsen