Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Ravestein
Ravestein ligt in een nieuwe levendige wijk, op loopafstand van het centrum. Bij binnenkomst vallen de sfeervolle hal met leestafel en biljart op. Daarnaast heeft Ravestein een gezellig restaurant, waar u kunt eten, maar waar ook diverse activiteiten worden georganiseerd. 

Voor meer informatie over Thuis in Ravestein kunt u klikken op de volgende link:
brochure Ravestein.

Ouderen uit de wijk zijn van harte welkom in Ravestein. U kunt deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals Meer Bewegen voor Ouderen. Ook kunt u gebruik maken van een aantal voorzieningen, zoals een maaltijdvoorziening.
Voor meer informatie over de diverse activiteitenpakketten kunt u hier klikken of u kunt  contact opnemen met de activiteitenbegeleiding.

Vrienden van Ravestein
Ravestein heeft een actieve stichting Vrienden van Ravestein. Zij werven fondsen en donateurs die het verblijf van de cliënten veraangenamen. Denk hierbij aan ontspanningsactiviteiten, uitstapjes etc. Wilt u meer informatie of wilt u hen steunen? Zie www.vriendenvanravestein.nl

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor wonen met zorg, behandeling of het Ontmoetingscentrum in Ravestein heeft u een indicatie nodig. Wij helpen u graag bij het aanvragen van een indicatie.  
Ook voor andere zorgvragen en praktische zaken, zoals het regelen van zorg bij ontslag, kunt u bij ons terecht.

Een rondleiding door Ravestein?

Neem vrijblijvend contact op met onze clientadviseurs.

Contactinformatie

T: 0800 - 0588
E: zorgadviespunt@szr.nl

Contactpersoon Suzanne Markt

Ik bied ondersteuning bij hulp en zorgvragen en bij allerlei praktische zaken zoals indicatie aanvragen en het regelen van zorg bij ontslag.

Zorg- en Behandelaanbod Ravestein

Vrijwilliger worden?

  • Vrijwilligers

Hier vindt u Ravestein, Geldermalsen

Adres

Bezoekadres:
Ravestein
De Wieken 11
4191 TS  Geldermalsen

Postadres:
Ravestein
Postbus 94
4000 AB  Tiel


Hoe onze zorg ervaren wordt.

Dhr. Franje

" Ik heb het zo naar mijn zin, leuke mensen om me heen. Dit meen ik uit mijn hart."

Mevr. den Breejen

"Een ontspanning voor de bewoner en zeker ook voor ons/mij. Bij ons kent gezelligheid geen tijd."

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt