Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Walstede

Woonzorgcentrum Walstede is een gezellig woonzorgcentrum waar een gemoedelijke sfeer heerst. Het ligt centraal in het centrum van Tiel, de binnenstad is op loopafstand. Cliënten waarderen de gezelligheid en de warme uitstraling en ze voelen zich er thuis. Woont u in Walstede, dan woont u zoals u dat wilt, met de beste zorg en service. 

Zo woont u er 
In Walstede woont u in een eenpersoonsappartementof of samen met uw partner in een tweepersoons appartement. Elk appartement heeft eigen sanitair. Woont u op een verpleegafdeling, dan heeft u een eigen kamer. De afdeling heeft een gezamenlijke huiskamer, waar u gezellig met uw medebewoners de dag doorbrengt. Bijna alle kamers op de verpleegafdeling hebben eigen sanitair. U woont op een afdeling met 14 bewoners en een vast en klein team van medewerkers zorgt voor u. Zo leert u elkaar goed kennen en voelt u zich snel thuis in Walstede.  

Wat is er te doen? 
Bewoners van Walstede kunnen aan veel activiteiten zoals bingo, geheugentraining of bloemschikken meedoen. De medewerkers kijken waar u behoefte aan heeft en wat u graag doet. Dit kunnen activiteiten zijn voor een groep, maar ook voor u alleen. Walstede krijgt een prachtige tuin waar u kunt wandelen, tuinieren, jeu de boules spelen of zitten op het terras. Een deel van de tuin wordt een beweegtuin.  

In het restaurant kunt u met uw medebewoners koffie of thee drinken, een maaltijd eten of genieten van een optreden van een koor. Voor een paar dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de winkel bij de receptie en er is een kapsalon in Walstede.  

Bezoekadres

Walstede

  • Konijnenwal 48
  • 4001 HE Tiel