Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Walstede

Woonzorgcentrum Walstede is een gezellig woonzorgcentrum waar een gemoedelijke sfeer heerst. Het ligt centraal in het centrum van Tiel, de binnenstad is op loopafstand. Cliënten waarderen de gezelligheid en de warme uitstraling en ze voelen zich er thuis. Woont u in Walstede, dan woont u zoals u dat wilt, met de beste zorg en service. 

Zo woont u er 
In Walstede woont u in een eenpersoonskamer of -appartement. Er zijn ook tweepersoonskamers voor stellen die allebei een indicatie hebben voor verpleeghuiszorg. Alle kamers hebben eigen sanitair. U komt te wonen op een afdeling waar een team van medewerkers voor u zorgt. U vormt samen met de andere bewoners van de afdeling een woongroep. Zo leert u elkaar goed kennen en voelt u zich snel thuis in Walstede. De afdeling heeft een gezamenlijke huiskamer waar u gezellig met uw medebewoners de dag doorbrengt. Of er is een ontmoetingsruimte op de afdeling waar u elkaar ontmoet en waar activiteiten worden georganiseerd.  

Wat is er te doen? 
Bewoners van Walstede kunnen meedoen aan veel activiteiten zoals bingo, geheugentraining, beweegactiviteiten of bloemschikken. De medewerkers kijken waar u behoefte aan heeft en wat u graag doet. Dit kunnen activiteiten zijn voor een groep, maar ook voor u alleen. Walstede heeft een prachtige tuin waar u kunt wandelen, tuinieren, jeu de boules spelen of zitten op het terras. Een deel van de tuin is een beweegtuin.

In het restaurant kunt u met uw medebewoners koffie of thee drinken of een maaltijd eten. Ook worden in het restaurant activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Voor een paar dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de winkel bij de receptie en er is een kapsalon in Walstede.

Bezoekadres

Walstede

  • Konijnenwal 48
  • 4001 HE Tiel