Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Wonen met een lichamelijke aandoening

Soms wilt of kunt u niet langer thuis blijven wonen. Omdat u bijvoorbeeld door een lichamelijke aandoening intensieve en voor langere tijd zorg nodig heeft. Dan bent u van harte welkom op onze locaties Vrijthof, Walstede, Ravestein of Lingehof. Wij bieden een gastvrije en veilige woonomgeving, waar u de ruimte krijgt om uw dag door te brengen zoals u het wilt. Met professionele zorg en een goede begeleiding.

Verhuizen naar een woonzorgcentrum is een grote stap voor u en uw familie. Als u bij ons komt wonen kijken wij samen met u en uw familie wat u zelf nog kunt en waar u hulp bij nodig heeft. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Daarom werken wij met een vast en klein team, bieden wij activiteiten op maat en luisteren wij naar uw wensen en behoeften. Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom en op uw gemak voelt in uw nieuwe woonomgeving.

Vragen?
Bel ons Zorg Adviespunt

Wij zijn er voor al uw vragen over wonen met zorg, behandeling en begeleiding.