Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Vrijthof

Vanaf de eerste dag voelt u zich welkom in het ruim opgezette woonzorg- en behandelcentrum Vrijthof. Op de gemoedelijke afdelingen kent iedereen elkaar en heerst een hartelijke sfeer. In de Plaza of op de zonnige terrassen is altijd wel iemand te vinden met wie u een praatje kunt maken en een heerlijk kopje koffie kunt drinken. De supermarkt en drogisterij zitten om de hoek, maar u kunt ook in Vrijthof zelf een boodschap doen of naar de kapper gaan. Als u even wilt wandelen met een familielid bent u zo in het Park de Elzenpasch. 

Zo woont u er
Vrijthof is een woonomgeving voor bewoners die 24 uur per dag zorg krijgen en voor cliënten die tijdelijk bij ons zijn voor revalidatie en herstel. Wij zijn gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met zwaardere of complexe zorgvragen. Zoals chronisch zieken en mensen met dementie. In Vrijthof woont u in een een- of tweepersoonskamer met eigen of gedeeld sanitair. U deelt samen met uw woongroep een gemeenschappelijke, huiselijk ingerichte ruimte. In de grote tuin van Vrijthof kunt u fijn wandelen.  

Wat is er te doen?
Als u graag actief bezig bent, dan kan dat ook. Vrijthof heeft een gevarieerd activiteitenaanbod. Van creatief bezig zijn tot samen bewegen. Bijvoorbeeld schilderen, zingen, volksdansen en koersbal. We luisteren graag naar uw wensen en kijken samen naar de mogelijkheden.  Dit kunnen activiteiten zijn voor een groep, maar ook voor u alleen.
Elke week is er een kerkdienst in de grote zaal van Vrijthof.

Bezoekadres

Vrijthof

  • Burgemeester Meslaan 49
  • 4003 CA Tiel