Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Wonen met niet-aangeboren hersenletsel

Heeft u door een ziekte of ongeluk hersenletsel opgelopen? En is het niet meer mogelijk om thuis te wonen? Dan kunt u terecht op locatie Vrijthof op een speciale afdeling voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Hier krijgt u de ruimte om te zijn wie u bent en wat u wilt doen. Met professionele zorg en goede begeleiding.

Bij SZR hebben we veel ervaring met het behandelen en begeleiden van mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Persoonlijke en deskundige begeleiding
Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Daarom werken wij met een vast en klein team van medewerkers. We kijken niet alleen naar uw ziektebeeld, maar ook naar uw behoeften en mogelijkheden over wonen, contacten, rust, structuur en activiteiten. Misschien vindt u het prettig om contact met anderen te zoeken of trekt u zich juist liever terug. Het kan zijn dat u graag actief bezig bent of dat u juist liever rust en veiligheid om u heen heeft. We bespreken samen met u en uw familie wat het beste bij u past. Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom en op uw gemak voelt in uw nieuwe woonomgeving. Wij begeleiden u daar graag bij. 

Vraag?
Bel ons Zorg Adviespunt

Wij zijn er voor al uw vragen over behandeling en begeleiding.